خواص حيرت انگيز شيره انگور براي سلامت بدن و ناگفته هاي آن

۲ بازديد

شيره انگور اصل يا دوشاب داراي خاصيت گرم و لطيفي است و از خواص آن مي توان به درمان كم خوني، پيشگيري از سرطان، تقويت سيستم ايمني بدن، تقويت حافظه و جلوگيري از سكته قلبي اشاره كرد.

 

شيره انگور محصولي است كه از انگور به دست مي آيد كه بسيار مفيد و داراي خواص فراواني است. شيره انگور ملاير نسبت به انگور كالري بيشتري دارد و مصرف آن به مقدار كم انرژي مورد نياز بدن را تامين مي كند. اين شهد حاوي ويتامين هاي A، B، C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كلسيم است.

شيره انگور با وجود فوايد فراواني كه دارد براي افراد ديابتي مصرف بي رويه آن مي تواند مضر باشد. البته هرگز فكرش را هم نكنيد كه شيره انگور يا هر قند طبيعي ديگري حتي يك هزارم قند و شكر فرآوري شده و هزاران محصول مشتق شده از آن ها مضر باشد. بايد صادقانه بگوييم كه در مقايسه با قند ها و فرآورده هاي كشنده كارخانه اي شيره انگور، عسل طبيعي، توت، كشمش، مويز، انجير، خرما و ساير شيرين كننده هاي طبيعي هرگز و هرگز ضرري ندارند. فقط افراد ديابتي با قطع كامل قند هاي مصنوعي بايد در مصرف قند هاي طبيعي نيز بسيار محتاط باشند.

 

خواص شيره انگور در طب اسلامي

 

شيره انگور كه در طب سنتي با نام انگور نيز شناخته مي شود فوايد زيادي براي سلامت انسان دارد. اين غذا طبيعت گرم و سردي دارد و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. اين شهد شيرين بسيار مقوي، مغذي و ضد نفخ است و براي تقويت سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است، زيرا حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني ضروري از جمله كلسيم، پتاسيم، منيزيم، آهن و ويتامين‌هاي A، B و C است. بدن، پس از خوردن آن غافل نشويد.

 شيره انگور به دليل داشتن مقدار زيادي قند طبيعي انرژي را فعال مي كند و اين قند خيلي سريع در بدن حل مي شود و به بدن انرژي مي دهد. آب سبزيجات به پيشگيري از بيماري هايي مانند فشار خون بالا، كلسترول بالا، انسداد و رگ هاي واريسي كمك مي كند و از آنجايي كه حاوي پتاسيم است، خون را رقيق كرده و از حملات قلبي جلوگيري مي كند. دوچاب همچنين در درمان عفونت ها و التهاب ها بسيار موثر است و اثرات شيمي درماني را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور و درمان كم خوني

 

كم خوني بيماري است كه بسياري از افراد به ويژه زنان به دليل رژيم غذايي ناسالم به آن مبتلا مي شوند. شيره انگور حاوي آهن و ويتامين B12 است كه با افزايش سطح گلبول هاي قرمز در بدن نقش بسيار موثري در توليد خون دارد و همچنين درمان موثري براي كم خوني است. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. براي استفاده از شيره انگور براي درمان كم خوني، خوب است هر روز صبح ? تا ? قاشق چايخوري از اين آب ميل شود، توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

نوشيدن شيره انگور از سرطان پيشگيري مي كند

 

شيره انگور ملاير حاوي بسياري از آنتي اكسيدان هاي قوي است. اين آنتي اكسيدان ها با پوشاندن سلول هاي بدن از سرطان ناشي از راديكال هاي آزاد جلوگيري مي كنند. آنتي اكسيدان ها نيز ترشح گلبول هاي سفيد را تحريك مي كنند. وجود مواد معدني ضروري مانند پتاسيم و آهن در آب اين سبزي به همراه افزايش سطح گلبول هاي سفيد در بدن باعث افزايش ايمني بدن و محافظت از بدن در برابر بيماري ها مي شود.

 

خواص شيره انگور ملاير براي پوست

 

فوايد شيره انگور براي پوست بسيار زياد است. استفاده از آن بافت آسيب ديده پوست را ترميم مي كند و از پيري پوست جلوگيري مي كند. همانطور كه اشاره كرديم، اين اكسير گياهي باعث افزايش گلبول هاي قرمز خون مي شود كه به حفظ زيبايي و قرمزي پوست كمك مي كند. شيره انگور ملاير از پوست در برابر اثرات مضر نور خورشيد محافظت مي كند و در درمان التهابات دردناك بسيار موثر است. ماليدن مستقيم شيره انگور روي پوست آلودگي ها و چين و چروك ها را از بين مي برد و از افتادگي پوست جلوگيري مي كند.

 

شيره انگور ملاير در تقويت حافظه و پيشگيري از بيماري آلزايمر موثر است

 

شيره انگور به دليل داشتن قندهاي طبيعي و ويتامين هاي ضروري، سلول هاي مغز را تقويت مي كند و مي تواند انرژي لازم براي فعاليت اين سلول ها را تامين كند. غذاهاي با طبع گرم نيز در بهبود عملكرد سلول هاي مغز بسيار مفيد هستند، بنابراين شيره انگور نقش موثري در تقويت حافظه و جلوگيري از پيري مغز دارد.

 

فوايد شيره انگور براي چاقي

 

افراد كوتاه قد و ضعيف مي توانند از شيره انگور براي افزايش وزن و دادن انرژي به بدن خود استفاده كنند. اين آب ميوه به دليل كالري بالايي كه دارد باعث چاقي مي شود بنابراين مصرف آن براي افراد چاق و كم تحرك توصيه نمي شود. اين افراد نبايد از مخلوط شيره انگور با شير يا چاي استفاده كنند زيرا باعث چربي اضافي و اضافه وزن در بدن مي شود. به عبارت ديگر، خوردن شيره انگور ملاير مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

 

خواص شيره انگور براي كودكان

 

شيره انگور براي كودكان در حال رشد موثر است زيرا سرشار از مواد معدني و ويتامين است. از آنجايي كه كودكان براي رشد به مواد مغزي بيشتري نياز دارند، استفاده از شيره انگور در رژيم غذايي توصيه مي شود. از آنجايي كه شيره انگور كالري بالايي دارد، براي كودكان ضعيف و لاغر و يا افرادي كه در اثر يك بيماري طولاني مدت يا جراحي ضعيف شده اند بسيار مفيد است.

 

خواص شيره انگور براي بارداري

 

وجود مواد مغذي فراوان در شيره انگور قواي بدني زنان كوتاه قد را به ويژه در دوران بارداري تقويت مي كند و به رشد بهتر جنين كمك مي كند. اين غذاي شيرين حاوي تركيباتي مانند فسفر، كلسيم، منيزيم و ويتامين K است كه براي افزايش تراكم استخوان بسيار عالي است. بنابراين توصيه مي شود براي جبران كمبود كلسيم در دوران بارداري مصرف شود. مادراني كه احتمال ابتلا به ديابت بارداري دارند نبايد زياد شيره انگور ملاير بنوشند و مصرف آن براي ديابتي هاي قبل از بارداري توصيه نمي شود.

 

خواص شيره انگور براي اعصاب

 

شيره انگور ملاير به دليل وجود منيزيم در تركيبات خود، ميزان كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند و باعث بهبود خلق و خو و افزايش نشاط افراد مبتلا به افسردگي مي شود.

 

برخي ديگر از خواص شيره انگور و فوايد آن

 

  • خواص خونساز و آنتي اكسيداني كه به تعادل سطح كلسترول كمك مي كند. از بدن در برابر بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.
  • سرشار از خواص خون ساز و آنتي اكسيداني و همچنين ويتامين ها و مواد معدني است.
  • حاوي ويتامين هاي A، B، C، پتاسيم و آهن است و ايمني بدن را افزايش مي دهد.
  • سرشار از آهن و پتاسيم است كه براي تشكيل سلول‌هاي هموگلوبين كه اكسيژن را به خون حمل مي‌كنند و از سلامت قلب محافظت مي‌كنند، ضروري هستند.
  • يكي ديگر از خواص شيره انگور جلوگيري از لخته شدن خون است كه خطر سكته را كاهش مي دهد.
  • يكي از مزاياي شيره انگور اين است كه قندهاي طبيعي موجود در آن به سرعت هضم مي شوند و به بدن انرژي مي دهند.

 

انگور به دليل محتواي آن، خون را رقيق مي كند، از بسياري از بيماري هاي ناشي از فشار خون بالا، بيماري هاي قلبي و واريس پيشگيري مي كند. به بيماران، به ويژه كساني كه از لخته شدن خون و بيماري هاي عروقي رنج مي برند، توصيه مي شود روزانه شيره انگور ملاير بنوشند. خواص شيره انگور آنقدر زياد است كه نمي توان آنها را برشمرد.

 

به دليل داشتن پتاسيم بالا، فشار خون بالا را كاهش مي دهد

 

اين يك درمان عالي براي يبوست است. شيره انگور ملاير به عنوان يك ملين طبيعي عمل مي كند، به خصوص زماني كه با صبحانه مصرف شود. هنگامي كه به طور منظم مصرف شود، يك درمان براي يبوست مزمن است.

شيره انگور ملاير براي بسياري از مشكلات سلامتي مانند سرطان سينه و سرطان روده بزرگ بسيار مفيد است. آنتوسيانين ها و پروتونوسيانين ها رشد سلول هاي سرطاني را كند مي كنند. شيره انگور ملاير منبع خوبي از انرژي است و سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.

 

خواص ضد التهابي دارد و اثرات شيمي درماني را كاهش مي دهد

 

  • با تقويت حافظه خطر ابتلا به آلزايمر را كاهش مي دهد.
  • براي عفونت و التهاب بسيار موثر است.
  • اين غذا براي بيماران ديابتي مفيد است. مطالعات زيادي وجود دارد كه حساسيت به انسولين را نشان مي دهد. پلي فنول هاي موجود در شيره انگور خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد و به آرامش رگ هاي خوني براي حفظ جريان خون و عملكرد مناسب كمك مي كند.
  •  

 

مضرات شيره انگور در طب سنتي

 

شيره انگور فوايد زيادي دارد، اما بسته به خصوصيات بدني افراد و نحوه مصرف آن مي تواند اثرات ناخواسته اي داشته باشد. با توجه به اينكه طبع اين شهد خوراكي گرم و گرم است، بنابراين مصرف زياد آن در افراد گرم مزاج باعث غليظ شدن صفرا و در نتيجه سردرد، افزايش دماي بدن و ايجاد جوش در بدن مي شود. صورت و بدن براي درمان اين بيماري ها مي توان از دانه هاي ريحان يا ميوه هاي تازه و خنك استفاده كرد. علاوه بر اين، عليرغم وجود مقدار زيادي شكر در اين آب ميوه، مصرف آن براي ديابتي ها توصيه نمي شود. وجود كالري زياد در شيره انگور مي تواند در افراد كم تحركي كه به طور منظم ورزش نمي كنند، منجر به چاقي و افزايش وزن شود و اين افراد بهتر است اين ماده غذايي را در حد اعتدال مصرف كنند.

 

مقدار مصرف و بهترين زمان مصرف شيره انگور

 

مصرف نرمال شيره انگور ملاير از فردي به فرد ديگر متفاوت است. براي بزرگسالان 1 تا 3 قاشق چاي خوري و براي كودكان 1 تا 3 قاشق چايخوري در روز مقدار مناسبي است، اما ميزان كل مصرف كاملاً به ذائقه افراد بستگي دارد و بايد توجه داشت كه به دليل تند بودن و داشتن قند زياد. انگور آبدار، افراد ديابتي و گرم مزاج بايد اين شيره را زياد مصرف كنند.

 

خريد شيره انگور اصل

 

زماني كه به دنبال خريد شيره انگور اصل هستيم، در واقع بهترين شيره انگور موجود در بازار را كه همان شيره انگور ملاير مي باشد را مي خواهيم. در همين بخش آدرس فروشگاه اينترنتي براي خريد شيره انگور خانگي و بي نظير را برايتان قرار داديم.

درخت پسته چيست

۱ بازديد

درخت پسته چيست

كاشت درخت پسته؛ به عنوان يك محصول بسيار سود آور، همواره مورد توجه كشاورزان و باغداران بوده است. پس از كشت پسته، كشاورزان بايد در مدت زمان نسبتا طولاني، منتظر ثمردهي درختان پسته باشند. نحوه كاشت، كودهي، سم پاشي و رفع آفات پسته مي‌تواند در برداشت پسته مرغوب تقش مهمي را ايفا كند. توضيحات كاملتر در سايت معتبر آلفا نهال به ادرس زير:

https://alphanahal.ir/

 در اينجا سعي داريم با كاشت نهال پسته؛ بيشتر آشنا شويم و كليه نكات مهم و ضروري در كاشت درخت پسته؛ باكيفيت را مورد بحث و بررسي قرار دهيم.

بيوگرافي كاشت درخت پسته

درخت پسته؛ ازجمله درختاني محسوب مي‌شود كه مخصوص مناطق معتدل و گرم است. اين درخت در مناطق سردسير رشد خوبي ندارد و در برابر سرماهاي شديد دوام نمي‌آورد. ريشه‌هاي پسته، كاملا عميق مي‌شوند؛ بنابراين خاكي كه پسته در آن كاشته مي‌شود، بايد قابليت نفوذ خوبي داشته باشد تا ريشه‌ها بتوانند به خوبي در خاك نفوذ كنند. ارتفاع درختان پسته معمولا كم است. پس از كاشت نهال پسته؛ تا به بار نشستن آن، چند سال طول مي‌كشد.

انواع روش كاشت درخت پسته

كاشت پسته و پرورش باغ پسته يكي از بهترين انتخاب‌ها براي زمين‌هايي است كه داراي شرايط اقليمي و آب وهوايي مطلوب هستند. به طور كلي در كشور ايران نهال پسته به 2 روش كشت ميشود:

  • كشت بذر پسته در زمين اصلي
  • تهيه نهال پسته و كاشت در زمين اصلي: شما ميتوانيد نهال پسته را در خزانه؛ گلدان و يا در زمين اصلي بكاريد.

هريك از اين روش‌ها مزايا و معايب خاصي دارند. شما بايد با توجه به نوع نياز و مدت زمان مدنظرتان يكي از اين دو روش را انتخاب نموده و باغ پسته خود را احداث كنيد. از مزاياي خريد نهال پسته به جاي كاشت بذر:

  • صرفه جويي در زمان حداقل 2 سال
  • تهيه نهال تضمين شده و سالم عاري از آفات و بيماري‌ها از نهالستان معتبر
  • برخورداري از پشتيباني دائمي نهالستان
  • انجام عمليات پيوند و ضدعفوني و هرس توسط نهالستان
  • احتمال عدم گيرايي نهال نسبت به بذر كمتر است.

https://alphanahal.ir/pistachio-seedlings/

كاشت بذر در زمين

براي كاشتن بذر پسته بايد در زمين‌تان جوي‌هايي با عرض 50 تا 100 سانتي‌متر ايجاد كنيد. اين جوي‌ها يا گودال‌ها بايد عمقي حدود 50 الي 70 سانتي‌متر داشته باشند. بعد از آن نيز بايد بذر مورد نظرتان را حدود 12 ساعت در آب خيس كنيد و سپس آن‌ها را در عمق 2 الي 3 سانتي‌متري از خاك چال كنيد.

توجه داشته باشيد كه براي رشد بهتر بذر پسته بايد بر روي آن‌ها مقداري ماسه بريزيد. آبياري به بذر را بايد هر 10 الي 15 روز 1 بار انجام دهيد و بعد از آن نيز منتظر بمانيد تا بذر جوانه بزند و شروع به سبز شدن كند.

كاشت نهال

براي كاشت نهال پسته، بايد نهال نر و ماده را با هم بكاريد تا باردهي درخت بهتر صورت بگيرد. به طور معمول بايد در كنار هر 15 درخت ماده، از 1 درخت نر كمك بگيريد. اما براي اين‌ كه كاشت درختان پسته به‌ صورت اصولي و بهتر صورت بگيرد، مي‌توانيد تعداد درختان نر را افزايش دهيد. بعد از كاشت نهال پسته نيز بايد نكات لازم همچون كوددهي، آبياري و هرس درخت را با دقت انجام دهيد تا درختان‌تان از بين نرود.

كاشت پسته در گلدان

براي كاشتن پسته در گلدان بايد در اوايل فصل بهار مراحل و اقدامات لازم را انجام دهيد. در اولين مرحله بايد كيسه‌هاي پلاستيكي سياه‌رنگي را تهيه كنيد و سپس ‌آن‌ها را با استفاده از كود زراعي، ماسه و كود حيواني پر كنيد. بعد از انجام اين كارها، بايد بذري كه از قبل خيس كرده‌‌ايد را در آن بكاريد و روي آن‌ها را بپوشانيد تا شروع به جوانه زدن كنند. بعد از اين‌ كه بذر شروع به جوانه زدن كرد، مي‌توانيد آن‌ها را به داخل گلدان انتقال منتقل كنيد.

كاشت در خزانه

در اين روش بايد زميني به مساحت 10 الي 30 متر آماده كنيد. سپس بذرهايي كه از قبل خيس شده‌اند را در فاصله‌ مشخصي از يكديگر بكاريد. مناسب‌ ترين فاصله براي كاشت بذر پسته در خزانه 10 تا 15 سانتي‌ متر است. بعد از كاشت بذر بايد ? روز يك‌بار آبياري اين گياهان را انجام دهيد و در آخر نيز نهال‌ها را مي‌توانيد حدود ? الي ? سال در زمين نگه داريد و سپس آن‌ها را به زمين اصلي منتقل كنيد.

كاشت نهال پسته

پس از خريد نهال پسته نوبت به كاشت آن در باغ ميرسد. شما بايد ابتدا با تراكتور خاك را شخم عميق (تا 2 متر) بزنيد. تا تمامي لايه‌هاي سخت و سنگين خاك بشكند و با هم مخلوط شود. با توجه به نقشه زمين و فواصل كاشت درختان و طرح توجيهي بايد چاله‌هاي كاشت نهال را در فواصل مناسب در خاك ايجاد كنيد. پس از قرار دهي نهال در خاك آن را با مخلوطي از كود دامي پوسيده و خاك مرغوب پر نماييد. و روي آن با پا فشار دهيد تا اكسيژن خاك خارج شود.

نهال پسته به صورت نر و ماده وجود دارد. به ازاي هر 15 درخت ماده؛ 1 درخت نر پسته بكاريد.

براي كاشت نهال پسته بايد فاصله مناسبي از زمين مورد نظرتان را مشخص كنيد و درختان را با فاصله‌ مناسبي از يك‌ديگر بكاريد. دقت داشته باشيد كه بين نهال‌هاي پسته فضاي كافي وجود داشته باشد، در غير اين صورت ممكن است بعدا درختان فضاي لازم براي رشد نداشته باشند. به‌ طور معمول توصيه مي‌كنيم براي كاشت درخت پسته، فاصله‌اي بين 4 الي 5 متر را در نظر بگيريد.

زمان مناسب براي كاشت نهال پسته:

بهترين زمان كاشت پسته بستگي به شرايط محيطي، رقم گياه و شيوه تكثير آن دارد. و به طور كلي كاشت پسته به چند دسته كلي زير تقسيم مي شود:

در روز هاي آفتابي و گرم تابستان و يا يخبندان و روز هايي كه باد شديد است از كاشتن نهال پسته بايد اجتناب شود.

در منطقه هاي داراي آب و هواي گرم و متعدل و همچنين در نواحي با اقليم نيمه سردسير، بهترين زمان كاشت نهال پسته، فصل پاييز پس از خواب رفتن نهال مي باشد.

در منطقه هايي با اقليم سردسير بهترين زمان كاشت نهال پسته، بعد از سپري شدن يخبندان مي باشد.

در انتها زمان كاشت نهال پسته در فصل پاييز بايد به شكلي تنظيم و برنامه ريزي شود كه ريشه نهال با محيط جديد قبل از فرا رسيدن يخبندان انس پيدا كند، بنابراين بايد انتها زمان كاشت ? تا ? هفته قبل از بيداري ظاهري نهال درخت پسته باشد.

قلمه زدن درخت پسته چگونه صورت مي‌پذيرد:

براي قلمه زدن و پيوند درخت پسته، سه روش متداول وجود دارد. پيوند شكمي، پيوند لوله‌اي و پيوند اسكنه‌اي، سه روش پيوند زدن پسته هستند. براي موفقيت پيوند زدن بايد شرايط محيطي، نزديكي پايه و پيوند، حذف آفات و ساير عوامل موثر در رشد پسته رعايت شود.

در پيوند شكمي، ‌روي پوست پايه يك برش عمودي زده مي‌شود؛ يك برش ديگر نيز بر روي آن زده مي‌شود تا به شكل T دربيايد. در پيوند لوله‌اي انتهاي پايه را قطع مي‌كنند و پوست آن را تا محل پيوندك بر مي‌دارند. در پيوند اسكنه‌اي نيز پايه را روي قطرهاي 3 سانتي متري تا 10 سانتي متري قرار مي‌دهند. در پيوند اسكنه‌اي، پيوندك را از شاخه‌هاي يك ساله مي‌گيرند.

پيوند زدن درخت پسته

عمليات پيوندزني درختان از ديگر مراحل كاشت و پرورش درخت پسته به شمار مي رود. در ايران به سه روش، درختان پسته را پيوند زني مي كنند كه شامل پيوند لوله اي، پيوند شكمي و پيوند اسكنه اي مي باشد.

هم اينك بخاطر سادگي، سرعت عمليات و درصد بالاي جوش خوردن بين پيوندك و پايه، استفاده از پيوند ماسوره اي( لوله اي) رواج يافته است و ميزان تكثير ?? درصد درختان پسته به همين روش مي باشد. بوجود آمدن هر گونه خراش در تنه يا شاخه هاي درخت صمغ دار موجب تراوش صمغ مي شود. به اين ترتيب يك شكاف افقي در پيوند شكمي نهال پسته، به شكل تي انگليسي معكوس در پائين شكاف عمودي زده مي شود تا ترشح صمغ از رشد جوانه پيوندك جلوگيري نكند.

نحوه كاشت پسته

زميني براي كاشت پسته مناسب است كه خاك لوم داشته باشد و حداقل سه متر، عمق داشته باشد. مناسبترين فاصله براي كاشت پسته بين درختان، ? – ? متر ميباشد درحاليكه اين فاصله بين رديف ها بايد ? – ? متر باشد. از دو روش زير مي توانيد براي كاشت درخت پسته استفاده كنيد:

روش كشت مستقيم:

كاشت پسته در روش اول، به صورت مستقيم در زمين اصلي ميباشد. درصورت شور نبودن آب باغ ميتوان در زمين اصلي، پسته را سبز كرد بدين دليل كه در اين روش، رشد نهال بيشتر است. بهتر است در اين جهت از پسته هاي دست پوست استفاده كنيد يعني پسته هايي كه از طريق دستگاه، پوست گرفته شده اند، براي كاشت در اين شيوه توصيه نميشوند. ابتدا پسته ها را در اوايل فروردين ماه بشوييد، سپس در آب بخوابانيد. آب آنرا بمدت دو تا سه بار عوض كنيد و بمدت ?? ساعت داخل آب باشد و پس از گذشت اين زمان از آب دربياوريد و روي يك سيني، بين يك پارچه نخي پهن كنيد و در يك اتاق با دماي حدود ?? درجه سانتيگراد قرار دهيد تا جوانه بزند.

اين نكته را در نظر بگيريد كه پسته ها همواره بايد رطوبت داشته باشند و به اصطلاح نبايد پارچه خشك شود و وقتي جوانه ها نيم سانتيمتر شد، مي توانيد آن را به زمين اصلي منتقل كنيد. جوانه ها در زمان كاشت بايد به طرف پائين باشند. بعد از اين كه پسته را كاشتيد، بايد از مخلوط كود گاوي و كمي ماسه بر روي سطح خاك بريزيد و اگر فكر ميكنيد كه جانوراني مثل روباه و كلاغ، پسته ها را بيرون مي آورند بايد به وسيله خار و يا ظرف يكبار مصرف، روي آنرا بپوشانيد تا جوانه ها حفظ شوند.

 روش گلداني:

در روش گلداني مي توانيد پس از تهيه ي بذر خام پسته، مراحل را انجام دهيد:

در داخل يك حوله يا دستمال مرطوب، بذر يا دانه پسته را بپيچيد. روي پارچه را گاهي اوقات برداريد تا به بذر ها برسد. دماي اتاق( بين ?? تا ?? درجه) به عنوان بهترين دما براي نگهداري مي باشد. تقريباً بعد از گذشت يك هفته بذرها جوانه ميزنند. بعد از جوانه زدن بذرها، آن ها را درون يك گلدان سوراخ دار بگذاريد. در هر مرحله كه دانه ها ريشه دادند و ريشه ي آن ها بزرگ تر شد بايد آنرا به يك گلدان بزرگ تر منتقل كنيد.( اين كار را تا زماني كه دانه ها تبديل به نهال شدند ادامه دهيد). بهتر است بين ? الي ? سال، نهال ها داخل گلدان نكهداري شوند و پس از آن در خاك مغذي در فصل پائيز يا بهار بكاريد.( حتماً خاك را تقويت كنيد). نحوه ي كاشت نهال پسته در خاك به صورت عمودي ميباشد و با استفاده از خاك، اطرافش را پر كنيد و بعد از انجام اين كار، حتماً آبياري كنيد تا منافذ خالي پوشيده شوند و ريشه ي نهال نپوسد.

خاك مناسب براي كاشت پسته :

قبل از هر اقدامي براي كشت پسته و هر محصول ديگر و همچنين اعمال مديريت در باغ هاي موجود بايد خصوصيات ظاهري يا شكل شناختي،  فيزيكي و شيميايي خاك محل مورد نظر مطالعه گردد. به اين منظور اقدام به حفر پروفيل به عمق 2 متر مي شود به طوري كه بتوان در اين پروفيل نيمرخ عرضي خاك را به طور كامل مشاهده كرد و لايه هاي مختلف خاك را شناسايي نمود.  در پروفيل حفر شده بايد خصوصيات ظاهري خاك مانند ضخامت و ترتيب لايه هاي خاك،  بافت، ساختمان، گچ، آهك، استحكام،  خلل و فرج و وجود احتمالي لايه هاي سخت و…  مورد توجه و بررسي قرار گيرد.  همچنين تعيين عمق تراكم ريشه هاي ريز در پروفيل حائز اهميت است چون در مديريت كوددهي،  حفر چالكود و عمق آن كاربرد دارد.  بسته به خصوصيات خاك و مديريت آبياري،  ريشه هاي اصلي پسته تا عمق بيش از 2 متر نفوذ ميكند ولي معمولا ريشه هاي ريز يا مويين كه نقش اصلي را در جذب آب و عناصر غذايي دارند،  عمق نفوذ بيش از يك متر را ندارند. بسياري از مشكلات باغ هاي پسته مربوط به خصوصيات ظاهري،  فيزيكي و رابطه آب،  خاك و گياه است.  عليرغم اين مسئله معمولا به خصوصيات شيميايي و حاصلخيزي(كه البته اين خصوصيات هم در جايگاخ خود مهم هستند) بيشتر توجه ميشود.

خاك معمولا داراي ساختار يكنواختي نيست و لايه لايه بوده و هر لايه داراي ضخامت و ويژگي هاي خاص خود است،  بنابر اين نمونه برداري خاك از لايه هاي مختلف خاك انجام ميشود.

اما در صورت يكنواخت بودن خاك،  از اعماق مساوي 30 يا 40 سانتي متري تا حداقل 120 سانتي متري نمونه برداري صورت ميگيرد. اين نمونه ها جهت تعيين خصوصيات فيزيكي و شيميايي به آزمايشگاه منتقل مي گردد.  شناسايي خاك و نتايج تجزيه آزمايشگاهي كمك ميكند كه محدوديت هاي خاك جهت كشت پسته مشخص شود.

 

بهترين خاك مناسب پسته ، خاك هاي ليموني سبك يعني شن و رس ميباشد.در اراضي سبك مصرف كود براي برداشت رضايت بخش است ولي در اراضي رسي سنگين كه رطوبت را به مقدار زياد و براي مدتي طولاني در خود نگه ميدارند،كاشت پسته نتيجه رضايت بخشي نميدهد و مقدار محصول چندان قابل توجه نخواهد بود.درخت پسته تا اندازه اي تحمل شوري خاك را  دارد.

در صورتي كه كاشت پسته در راضي بسيار شور و يا شور و قليا و سديمي،مد نظر ميباشد به جاي جوي و پشته ، نواري به عرض حداقل يك متر و با عمق مناسب(جهت آبگيري به حجم كافي)ايجاد شده و نهال درست در وسط اين نوار كشت شود.

به طور كلي درختان پسته خاك عميق و با بافت سبك تا متوسط را بيشتر مي پسندند.

برداشت پسته

وقتي بلاخره و درنهايت پسته ها رسيدند نوبت به برداشت آنها ميشود. از نشانه هاي اينكه مطمئن شويد پسته هايتان رسيده اند اين است كه رنگ پوسته ها از سبز و زرد به قرمز تغيير ميكند و گاها پوسته ترك ميخورد. وقتي اين نشانه هارا مشاهده كرديد بايد سريعا براي برداشت محصول تان اقدام كنيد. چون در اين بازه محصول شما بسيار آسيب پذير است و امكان دارد آفات به آن حمله كنند.

برداشت پسته خيلي آسان است. فقط كافيست درخت را بلرزانيد تا پسته ها به زمين بريزند و شما آنها را جمع كنيد. فراموش نكنيد كه درختان پسته ، درختاني دوساله هستند. يعني يك سال محصول زياد ميدهند و يكسال محصول كمتر . ميانگين محصول دهي درختان جوان پسته بين 1 تا 2 كيلوگرم محصول خالص است.يا  3  تا 6 كيلوگرم محصول تازه .  همينطور كه درخت شما بزرگتر و بزرگتر ميشود حجم محصولات توليدي اش هم بيشتر ميشود. بطوريكه در بين سال هاي 7 تا 10 ام بين 6 تا 10 كيلوگرم آجيل خشك به شما ميدهد. يك درخت بالغ پسته ميتواند تا 15 كيلوگرم آجيل خشك براي شما توليد كند.

درختان پسته، درختاني دوساله هستند يعني يك سال محصول زياد داده و يكسال محصول كمتر مي دهند .زماني كه پسته ها رسيدند، رنگ پوسته ها از سبز و زرد به قرمز تغيير ميكند و پوسته ترك ميخورد. پس وقتي اين نشانه هارا مشاهده نموديد ، محصول تان را برداشت كنيد زيرا ممكن است آفات به پسته حمله كنند.

ميانگين محصول دهي درختان جوان پسته بين 1 تا 2 كيلوگرم استو پس از بزرگ شدن درخت پسته محصول افزايش يافته و درخت بين سال هاي 7 تا 10 ، 6 تا 10 كيلوگرم آجيل خشك براي شما توليد مي كند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

۱ بازديد

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

بهترين خريد آسياب قهوه صنعتي و قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بزرگ ايراني با ضمانت و خدمات پس از فروش در سراسر كشور

 

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي بزرگ چقدر است؟ ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست؟ چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت آسياب قهوه صنعتي چقدر است؟ كدام از آسياب هاي قهوه ايراني مي توانند بهترين نتيجه را داشته باشند؟ همه اين سوالات را ما در اين پست، بررسي و تحقيق كرده ايم تا شما بتوانيد خريد آسوده و مقرون به صرفه اي داشته باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد قهوه تازه مزه، عطر و بوي بي نظيزس دارد از اين رو براي كافه، كافي شاپ، غذاخوري، رستوران يا حتي منزل بسته به حجم كار و استفاده، لازم است آسياب قهوه صنعتي يا خانگي داشته باشيد. اما مهم ترين نكته براي خريد آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي داشتن ويژگي هاي خوب و عالي است كه شما را در آينده از تعويض و يا تعمير قطعات دستگاه بي نياز مي كند. مهم ترين ويژگي هاي يك آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي و يا خانگي عبارتند از:

  • داشتن قدرت موتوري بالا به منظور آسياب قهوه ( اين قدرت موتور بهتر است متناسب با ميزان آسياب شما تعبيه شده باشد قطعاً براي آسياب قهوه صنعتي، قدرت موتور بايد بسيار خوب و متمايز از آسياب هاي ديگر باشد.)
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه اين موضوع بخصوص در مورد آسياب صنعتي قهوه و آسياب نيمه صنعتي قهوه حائز اهميت است. زيرا بايد شما بتوانيد انواع مدل هاي قهوه را در رستوران با كافه ارائه دهيد و هر كدام نيازمند آسياب مخصوص به خود هستند. از اين رو بايد دستگاه قابليت هر نوع آسيابي را با درجه ريز و درشت داشته باشد.
  • قابليت آسياب قهوه ترك داشته را داشته باشد. بيشتر آسياب هاي خانگي و حتي صنعتي قادر به آسياب قهوه ترك نيستند زيرا آسياب قهوه ترك بسيار ريز( پودر نرم) است و هر دستگاهي چنين امكاناتي را ندارد. از اين رو لازم است اين مساله را در همان ابتدا مورد بررسي قرار دهيد.
  • داراي فن خنك كنندگي به منظور خنك نگه داشتن موتور و دستگاه! اين مساله شايد در نگاه اول چندان مهم نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است زيرا دستگاه به صورت ناخودگاه با فشار و كاركرد پشت سر هم گرم مي شود و اين گرما مي تواند بر روي آسياب قهوه تاثير بگذارد به همين دليل آساب قهوه شما برشته و سوخته خواهد شد. اما با داشتن فن خنك كنندگي اين مساله پيش نمي آيد و شما مي توانيد در آسياب هاي طولاني و پشت سر هم  قهوه خرد شده را با كيفيت بالا داشته باشيد. اين موضوع بخصوص براي آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حياتي است.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي زياد است. همانطور كه مي دانيد قهوه يك محصول وارداتي و گران مي باشد از اين رو بايد در زمان آسياب، كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • داشتن مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند به همين دليل اگر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت و سرعت كار بيشتر است.  علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي بايد ازمخزن به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد آسياب صنعتي قهوه  بهتر است مخزن بزرگ  و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت تهيه شود.
  • يكي از مهم ترين قطعات آسياب تيغه هاي آن محسوب مي شود. تيغه بايد بتواند اسياب يكدست و خوبي را ارائه كند.  اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. حتماً در هنگام خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر ازفاكتورهاي خوب بودن آسياب قهوه است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  •  گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه در زمان خريد كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب قهوه اين گزينه مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي است.

 

 

 

 

قيمت آسياب قهوه صنعتي 

قيمت آسياب قهوه صنعتي و يا نيمه صنعتي بسته به عملكرد، كارايي، امكانات آن متفاوت است. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از آسياب ها متاسفانه با داشتن امكانات كم و كارايي ضعيف قيمت بالايي دارند. البته درنظر داشته باشيد لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد با توجه به نكات ذكر شده براي آسياب قهوه مقايسه قيمت آسياب قهوه را در نظر داشته باشيد. بخصوص گزينه خدمات پس از فروش و گارانتي بعد از عملكرد خوب دستگاه بسيار حائز اهميت هستند.

 دستگاه آسياب قهوه بزرگ

چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني چقدر است؟ همانطور كه مي دانيد قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني كمتر از برندهاي مشابه خارجي است. شايد اين تصور را داشته باشيد كه كيفيت اين گرايندرهاي صنعتي ايراني همانند برندهاي خارجي نيست! اما اين تصور اشتباه است! زيرا برخي از برندهاي ايراني توانسته اند عملكردي به مراتب بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند به عنوان مثال يكي از آسياب هاي خوب و پرفروش ايراني كه توانسته همه فاكتورها را يكجا در كنار هم داشته باشد آسياب قهوه يوكار است. اين آسياب با داشتن تيغه هاي عالي و آسياب يكدست با قابليت آسياب قهوه ترك، فن خنك كنندگي، عدم پرتي قهوه و داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي يكي از بهترين آسياب قهوه ايراني است.

چرا لازم است يك آسياب قهوه (بهتر) بخريم؟

اگر دوست داريد يك فنجان قهوه با طعمي بهتر نوش جان كنيد بايد به فكر خريد آسياب قهوه باشيد. شايد هم وقتش رسيده به دنبال ارتقا آسياب قهوه خود باشيد. دلايل مهمي كه مي تواند شما را به داشتن يك آسياب قهوه بزرگ  حرفه اي ترغيب كند. بخصوص زماني كه در اين حرفه مشغول به كار هستيد و يا دوست داريد به صورت حرفه اي قهوه درست كنيد.

  •  قهوه آسياب شده‌اي كه خريداري مي كنيد خوب نيست

بر كسي پوشيده نيست كه آسياب هايي كه خريداري مي كنيد مدت ها قبل، آسياب شده اند و احتمالاً بيات شده اند. از اين رو شما طعم و مزه واقعي قهوه را متوجه نمي شويد. شايد باورش سخت باشد اما دقيقه هم مي تواند روي طعم و مزه تاثير بگذارد به عنوان مثال قهوه اي كه 10 دقيقه قبل آسياب شده باشد با قهوه اي كه همين الان آسياب شده تفاوت دارد. علاوه بر اين انتخاب نوع قهوه بر عهده شما نيست و شما حق انتخاب نداريد! اين در حالي است كه در صورت داشتن گرايندر قهوه شما مي توانيد بهترين برند قهوه را بدون ناخالصي خودتان تهيه كنيد.

  • اندازه آسياب مناسب براي خودتان

يكي از مهم ترين گزينه هاي دم كردن قهوه به صورت حرفه اي داشتن آسياب مناسب با اندازه مشخص است. آسياب هايي كه از مغازه خريداري مي كنيد ممكن است بيش از اندازه درشت يا ريز باشند. اين مساله مي تواند روي دستگاه قهوه ساز و طعم قهوه شما تاثير بگذارد. بسياري از گرايندرهاي قهوه نمي توانند آسياب قهوه ترك را داشته باشند. آسياب هاي قهوه يوكار در همه مدل هاي خود، حتي مدل خانگي اين قابليت را به خوبي دارد.

  •  صرفه جويي اقتصادي بخصوص براي كافي شاپ

تصور كنيد شما كافي شاپ يا رستوران و ... داريد و داراي چندين دستگاه مختلف هستيد از جمله : وي شصت،  فرانسوي و يك ماشين اسپرسو، يك فرنچ‌پرس. حالا بايد براي هر كدام از اين دستگاه ها جداگانه آسياب قهوه مخصوص به خود تهيه كنيد اين در حالي است كه مي‌توانيد فقط با خريداري يك بسته قهوه خوب با گرايندر خودتان هر ميزان آسياب با درجه خاص داشته باشيد!

  •  رهايي از قهوه بي كيفيت و غير يكدست

اگر مي خواهيد يك قهوه حرفه اي داشته باشيد بايد در آسياب خود دانه هاي غير يكدست را حذف كنيد. زيرا اين دانه ها منجر به طعم قهوه بد مي شوند. اين تنها در زماني ممكن است كه شما يك اسياب خوب  داشته باشيد تا بتوانيد همه دانه ها را به صورت يكدست و متوازن خرد كنيد. د رغير اين صورت همين ناترازي مي تواند طعم قهوه را ترش و يا تلخي قهوه را افزايش دهد.

d8_pwl6.jpg

خريد آسياب قهوه صنعتي

داشتن و خريد گرايندر قهوه براي هر كسب و كاري كه با دانه هاي قهوه و قهوه آسياب شده ارتباط  دارد ضروري است. از كافي شاپ هايي كه روزانه مقدار زيادي قهوه تازه مي فروشند، تا قهوه فروشي ها و يا افرادي كه براي نياز خودشان قهوه درست مي كنند.

با توجه با موارد ذكر شده براي انتخاب بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ  توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

بعضي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار در بازار هستند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در سراسر كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://cafehdanesh.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%b2/